Tornberget
Kundcase Innehåller: | |

Tornberget har valt Pythagoras AB som leverantör av ett nytt fastighetssystem

Tornberget – det kommunala fastighetsförvaltningsbolaget i Haninge – har valt Pythagoras AB som leverantör av ett nytt fastighetssystem i vilket de ska arbeta med ekonomisk och teknisk förvaltning. Pythagoras fastighetssystem är webbaserat och kommer att bli Tornbergets nya tekniska plattform. Den nya tekniska plattformen ska öka effektiviteten och förbättra kvaliteten i Tornbergets förvaltningsarbete.

Tornberget kommer bland annat använda Pythagoras fastighetssystem till att hantera avtal och ärenden.

Avtalet mellan Tornberget och Pythagoras AB sträcker sig över fem år, men det kommer, när avtalet närmar sig sitt slutdatum, finnas möjlighet att förlänga avtalet i ytterligare sex år.

Röster från projektet

”Vi är glada att nu vara igång och ser positivt både på vårt samarbete och på målbilden för slutresultatet.”, säger Åsa Sandström, fastighetschef på Tornberget.

”Vi på Pythagoras är både stolta och glada över att vi fått förtroendet att leverera vårt fastighetssystem till Tornberget. Det gläder oss extra mycket att Tornberget värderade vår moderna SaaS-lösning och vår expertis högt när de utvärderade vårt system. Vi tar det som ett kvitto på att vi gjort rätt i vår satsning på en webbaserad teknisk plattform.”, säger Peter Andersson, VD på Pythagoras AB.

Om Tornberget

Tornberget Fastighetsförvaltnings AB ägs av Haninge kommun. Deras huvuduppdrag är att bygga, äga, förvalta och hyra ut kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre‑ och omsorgslokaler.

Tornbergets vision är att skapa ”rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”, både i de fastigheter de förvaltar och inom deras egen organisation.

Kundcase Innehåller: | |

Se fler kundcase

Pythagoras hjälper Stiftelsen SHIS Bostäder i sin digitaliseringsresa med ett nytt fastighetssystem

Stiftelsen SHIS Bostäder har ingått ett avtal med Pythagoras för att digitalisera och effektivisera sin fastighetsförvaltning. Läs om det nya

Se detta kundcase...

Digitaliserad städning ger ökad effektivitet för Vallentuna

Vallentuna kommun har tagit stora steg i sin digitaliseringsresa genom att implementera Pythagoras digitala lokalvårdslösning. Läs mer om hur systemet

Se detta kundcase...

Specsavers tar hjälp av Pythagoras för att skapa sig en samlad bild av sina hyresavtal

Läs mer om hur lösningen hjälper Specsavers att hålla reda på över 1500 avtal med olika villkor och lagstiftningar över

Se detta kundcase...