Ett fastighetssystem för industri

Fastighetshanteringen för ett tillverkande bolag eller industri är ofta komplex och varierande. Att ha full koll på alla typer av ytor, kostnadsfördelning, olika datapunkter samt all utrustning är en grundförutsättning för en effektiv drift. Pythagoras är en flexibel och användarvänlig helhetslösning för fastighetsförvaltning, utformad för både teknisk och ekonomisk förvaltning. Systemet består av moduler så du kan skräddarsy det för att möta de specifika utmaningar som ditt bolag står inför idag, samtidigt som det är tekniskt kompetent för att uppfylla dina framtida visioner. Det ger dig en skalbar helhetslösning som passar både globala och lokala organisationer.

Samlad data för effektivt beslutsfattande

Med all din data i ett och samma system effektiviseras allt från ytoptimering och avtalshantering till strategiska beslut. Du kan vara säker på att du äger all din data för en effektiv optimering av alla ytor. När du ska ta ut rapporter äger du din information, oavsett om du byter underleverantör, vilket gör att du alltid har rätt underlag för beslut eller omförhandling. Systemet har visuellt tydliga och exakta digitala tvillingar av era lokaler där du kan jobba med allt från avtal till lokalvård. Inga fler isolerade informationsöar! Systemet har även färdiga API:er som gör det möjligt att skapa synergier med andra system och sensorer.

Strukturerad implementering och support

Värdet av tid och resurser inom en stor industri är stort. Med en väl inarbetad struktur grundad i bred erfarenhet garanteras du en smidig övergång från beslut, till fullständig implementering. Pythagoras experter finns alltid tillgängliga för att stödja er när systemet är på plats.

  • Användarvänligt system för direkta behov och tekniskt kompetent för framtida visioner
  • Skalbar helhetslösning
  • Kompetent system för både globala och lokala organisationer

Hantera dina fastigheters marknadsvärden och taxerade värden. Hyresintäkter och belåning visualiseras grafiskt per region, fastighet, fastighetstyp eller byggnad och alla värden aggreggeras uppåt i önskad hierarki enligt IFRS16.

Läs mer här

Pythagoras består av olika moduler som kan skräddarsys för att möta de specifika utmaningar som er industri står inför. Ni har friheten att anpassa systemet enligt era behov.

Läs mer här

Vi har en unik plattform för Smart Buildings och IoT som bland annat ger dig möjligheten att se IoT-enheter och värden via en 3D modell samt hållbarhetsdata. IoT- enheter kan exempelvis utgöras av energimätare, skrivare, kaffemaskiner och sensorer av olika slag.​

Läs mer här

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig och berättar mer. Skriv i meddelanderaden om det är något speciellt som intresserar dig.