Om_oss_2560x1280

Vi hjälper dig att optimera dina fastigheter

Vi är övertygade om att teknologi kan förenkla fastighetsförvaltning och göra den mer effektiv. Vår vision är tydlig - att erbjuda dig de mest avancerade och användarvänliga verktygen för att hantera och optimera dina fastigheter.

Pythagoras härstammar från en värld av ritningar, därför går det visuella som en röd tråd genom vårt system. Med rätt teknologi kan du förenkla och effektivisera det mesta - ett faktum vi alla vant oss vid idag.

Med Pythagoras kan du säkerställa att din fastighetsinformation är aktuell och korrekt utan komplexitet. Vår visuella och ritningsbaserade plattform gör att du enkelt kan få åtkomst till allt du behöver för varje fastighet i systemet, oavsett om det är teknisk förvaltning, avtal, dokument eller fakturering. Vi är experter inom fastighetsförvaltning och har utvecklat Pythagoras, ett kraftfullt fastighetssystem som är enkelt att använda.

Så vad gör oss speciella?

  • Visuell enkelhet: Vår plattform är visuell, vilket gör den otroligt enkel att använda. Med vårt intuitiva gränssnitt kan alla i din organisation enkelt hitta och navigera genom fastighetsinformationen.
  • Ritningsbaserad: Vi använder ritningar som grund för vår plattform. Det innebär att du alltid har en visuell referenspunkt för din fastighet. Aldrig mer förlegad eller felaktig information.
  • Samma sida, samma språk: Med vår visuella ansats kan alla i din organisation kommunicera om fastigheter på samma sida, oavsett teknisk bakgrund eller expertisnivå.

Vi hjälper organisationer att förenkla sin fastighetsförvaltning genom en visuell och enkel ansats. Kontakta oss idag för att upptäcka hur Pythagoras kan göra skillnad för dig och din organisation.

Ett av de första SaaS bolagen i Sverige för fastighetssystem

Vi startades 1995 och är idag ca 60 medarbetare i Sverige, Norge och UK. Huvudkontoret ligger i Münchenbryggeriet, med Stockholms bästa utsikt över Riddarfjärden.

1995 Pythagoras startas och personalen köper loss koden från Case & Cad Engineering, där de första kodraderna skapades redan 1988.

2001 Pythagoras Information Manager (PIM1) lanseras och blir en av Sveriges första SaaS lösningar för fastighetssystem.

2005 Nästa steg, Pythagoras Information Manager (PIM2), lanseras som ett första steg till en gemensam produkt för alla kunder. I lanseringen ser flera nya lösningar ljuset för första gången – Lease Manager, Cost Management och Lokalvård.

2008 Vi skriver kontrakt med Sandvik att hantera deras produktionsanläggningar och kontorsbyggnader. 2011 anställs en säljchef som första icke-ingenjör eller tekniker.

2014 De första spadtagen för en modern helhetslösning som fastighetssystem (Integrated Workplace Management System) skapas med 9 anställda och PIM3 lanseras. Under de följande åren får vi vår första kommunkund och 2018 kommer Volvo Cars in som kund.

2022  Vi är 40 anställda och i april går Monterro in som majoritetsdelägare.

Ledning

För att kontakta någon i ledningen, mejla till förnamn.efternamn@pythagoras.se alternativt fyll i formuläret längst ner på sidan så återkopplar vi så snart vi kan!

mattias-arnelund

Mattias Arnelund

Chief Executive Officer

Angelica_Hedberg

Angelica Hedberg

Chief Financial Officer

pali horvat

Pali Horvat

Head of Sales

Jenny_Eklund

Jenny Eklund

Head of Customer Success

Petter_Hellström

Petter Hellström

Head of Product

Magnus_Åstrand

Magnus Åstrand

Head of Services

Dan_Gellerfelt

Dan Gellerfelt

Head of Development

person

Klas Sjöberg

Chief Technology Officer

Hanna_Falkäng

Hanna Falkäng

Chief Marketing Officer

Styrelse

Vi är stolta över att ha en av Sveriges mest erfarna och tyngsta styrelser inom B2B tech i Norden.

erik syren styrelseordförande

Erik Syrén

Styrelseordförande och Managing Director, Operations Lead på Monterro

gustav lagercrantz

Gustav Lagercrantz

Styrelsemedlem och CEO på Monterro

per ivansson

Per Ivansson

Styrelsemedlem och CTO & Tech Lead på Monterro

peter-andersson

Peter Andersson

Styrelsemedlem och medgrundare Pythagoras

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi kontaktar dig och berättar mer. Skriv i meddelandefältet om det är något speciellt du vill informera om.