Göteborg_1200x675px
Kundcase Innehåller: | | | | | |

Göteborgs universitet har valt Pythagoras AB som leverantör av ett nytt fastighetssystem

Fastighets- och serviceenheten på Göteborgs universitet har valt Pythagoras AB som leverantör av ett nytt fastighetssystem. Det fastighetssystem Pythagoras AB ska leverera till Göteborgs universitet är webbaserat och kommer att bli universitetets nya tekniska plattform. Det nya fastighetssystemet kommer öka effektiviteten och förbättra kvaliteten i universitetets förvaltningsarbete.

I Pythagoras fastighetssystem kommer Göteborgs universitet bland annat arbeta med in- och uthyrning, kontraktshantering, lokalvård, felanmälan, budgetering, ritningshantering och lokaldata.

Avtalet mellan Göteborgs universitet och Pythagoras AB sträcker sig över fyra år, men det finns möjlighet till förlängning i ytterligare sex år.

Röster från projektet

”Det som är extra roligt med den här affären är att vi vunnit en upphandling där Göteborgs universitet tillsatt en expertgrupp som, utifrån sin expertis, gett sin bedömning av systemets funktionalitet. I upphandlingen fick vårt fastighetssystem högsta betyg av expertgruppen. De som ingick i expertgruppen upplevde att de funktioner de testade mycket väl stödjer universitetets behov. I sitt utlåtande framhöll expertgruppen bland annat systemets ritningsfunktion och dess stora flexibilitet, funktionen för hjälpmenyer, rapportfunktionen och det faktum att systemet upplevs självinstruerande i de funktioner som ska användas av sällananvändare. Det är ett kvitto på att vårt arbete med att utveckla kraftfulla men lättanvända system håller måttet.”, säger Peter Andersson, VD på Pythagoras.

”Vi är väldigt glada att vara igång och ser fram emot ett långvarigt och gott samarbete.”, säger Fredrik Orwén, Bitr. Fastighets- och servicechef på Göteborgs universitet.

Om Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.

Kundcase Innehåller: | | | | | |

Se fler kundcase

Pythagoras hjälper Stiftelsen SHIS Bostäder i sin digitaliseringsresa med ett nytt fastighetssystem

Stiftelsen SHIS Bostäder har ingått ett avtal med Pythagoras för att digitalisera och effektivisera sin fastighetsförvaltning. Läs om det nya

Se detta kundcase...

Digitaliserad städning ger ökad effektivitet för Vallentuna

Vallentuna kommun har tagit stora steg i sin digitaliseringsresa genom att implementera Pythagoras digitala lokalvårdslösning. Läs mer om hur systemet

Se detta kundcase...

Specsavers tar hjälp av Pythagoras för att skapa sig en samlad bild av sina hyresavtal

Läs mer om hur lösningen hjälper Specsavers att hålla reda på över 1500 avtal med olika villkor och lagstiftningar över

Se detta kundcase...