Slövde kommun väljer Pythagoras

Skövde kommun väljer Pythagoras för bättre kontroll av sin fastighetsförvaltning

Skövde kommun befann sig i ett läge där deras befintliga fastighetssystem skulle avvecklas och de var därför tvungna att genomföra en upphandling. Efter att ha fått flera svar på sin upphandling, inleddes en grundlig utvärdering i samarbete med olika delar av organisationen för att fastställa kvalitetskraven och välja den bästa lösningen. Ett av de främsta kriterierna var användarvänlighet. 

Valet föll på Pythagoras fastighetssystem då det ansågs erbjuda en tydlig överblick, vara visuellt tilltalande och enkelt att använda. Pythagoras kommer att tillhandahålla en helhetslösning för kommunen, inklusive ritningar, avtalshantering, ärendehantering, felanmälan, planerat underhåll, lokalvård och arrenden. 

Avtalsperioden är på fyra år och kan sedan förnyas automatiskt upp till tre gånger på två år. 

Lars Eriksson, teknisk chef på sektor service i kommunen, uttrycker: 

”Genom att införa Pythagoras ser vi fram emot att få ordning och reda i vår fastighets- och markförvaltning. Vi hoppas kunna spara tid och resurser genom att ha all information samlad i ett och samma system”.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Lars Eriksson, Teknik chef, Skövde kommun
lars.eriksson@skovde.se

Om Pythagoras

Startades 1995 i Stockholm och är ett av Sveriges första, webbaserade fastighetssystem. Pythagoras är ett fastighetssystem som hjälper företag och organisationer att hantera strategisk information kring sitt fastighetsbestånd. Plattformens visuella gränssnitt gör det enkelt komma åt fastighetsinformation, teknisk förvaltning, lokalvård, avtal och fakturering för respektive fastighet i systemet. www.pythagoras.se

Postat i - innehåller: | |

Se mer kunskap

fastighetssystem-rumstyper
Inlägg

Effektivare förvaltning med digitala ritningar i fastighetssystemet

Genom att basera din fastighetsförvaltning på ritningar/modeller kan du skapa en effektivare förvaltning.

Läs mer...
Inlägg

Automatisk kostnadsfördelning i fastighetssystemet – varför då? 

En organisations budget läggs ofta på helår och systemförvaltare för fastighetssystemet nycklar ut internhyror till olika avdelningar baserat på schabloner….

Läs mer...
Inlägg

Nordic Workplace 12 november

Vi ses väl på Nordic Workplace/IFMA den 12 november på Sergel Hub? Vår vd, Mattias Arnelund, kommer att vara värd…

Läs mer...