Fastighetssystem

Vi erbjuder en komplett lösning för dig som fastighetsägare. Med vår lösning har du möjlighet att skapa en mer effektiv och lönsam verksamhet. Med hjälp av vårt fastighetssystem kan du förvalta information och tillgodose dina behov av styrning och administration av relevant data.

I vår lösning är alla funktionsdelar fullt integrerade med varandra men du kan även använda dem separat.

Här ser du några exempel på kunder som valt att jobba med vår fastighetslösning:

Kungsbacka Trelleborgs kommun Nacka kommun

Integrerade system för alla verksamhetens delar

Fastighetssystem ska vara både enkla och kraftfulla. Vår lösning ger dig tydlig överblick över verksamhetens olika grenar samtidigt som du kan gå in och detaljstyra och granska enstaka grenar.

Idén med ett fastighetssystem är förstås att du på bästa möjliga sätt ska kunna hantera löpande uppgifter, kostnader och intäkter samt ha tillgång till viktiga referensdokument som hjälper dig att utföra arbete och planering. Fastighetssystemet blir till ett nav för hela verksamheten.

Innehållet i vårt Fastighetssystem

Nedan beskriver vi kort de olika delar som ingår i systemet. Mer information om respektive del hittar du i menyn till vänster.

Funktioner för hyresadministration lokaler och lägenheter ger dig smarta lösningar för allt från hyresavisering och fakturor till hantering av betalningar, beräkning av hyror med mera.

Avtalshanteringen ger dig tillgång både till dina hyresgästers och kunders avtal samt de som du själv har med externa partners som exempelvis företag inom lokalvård, service och underhåll.

Vårt fastighetssystem kan givetvis integreras mot olika former av ekonomisystem för att ha en enkel och naturlig som gör den ekonomiska administrationen enklare.

Du har möjlighet att skapa portaler för kunder och hyresgäster som kan innehålla information om avtal och ärenden, men även om ytterligare tilläggstjänster som du erbjuder. Det finns även möjlighet att lägga upp ett köhanteringssystem för att hantera din bostadskö.

Få en mer effektiv förvaltning med hjälp av våra lösningar för ärendehantering. Här kan du lägga in både felanmälan och åtgärder för planerat underhåll. Systemet ger dig möjlighet att se alla ärenden i realtid och ger dig värdefull information som kan hjälpa dig att ytterligare förbättra ärendehanteringen i din organisation.

Med funktioner för systematiskt brandskyddsarbete hjälper vårt fastighetssystem till att stärka säkerheten i dina fastigheter. Vår app-lösning gör det enkelt att utföra och rapportera ronderingar.

Planera och hantera lokalvården för att se till att varje del av fastigheten hålls skinande ren kontinuerligt och till rätt pris. Även här ger vår app möjlighet att följa lokalvården i realtid.

Fastighetssystemet har förstås avancerade lösningar för energimätning. Du får snabbt överblick över förbrukning av vatten, värme och kylning - självklart i realtid och med möjlighet att integreras med olika typer av mätutrustning.

Med vårt webbaserade analysverktyg får du direkt information om viktiga nyckeltal i verksamheten som kan användas för både utvärdering och framtida planering. Generera anpassade rapporter och statistik för att få överblick om allt från finansiell information till avtal och fastighetsbestånd.

Alla ritningar och dokument på ett ställe. Våra lösningar gör det möjligt att importera och hantera ett flertal ritningsformat som hjälper dig att direkt få fram viktig information om olika ytor i dina lokaler. Vårt dokumenthanteringssystem gör det möjligt att importera och hantera olika dokumenttyper och koppla dem till avtal, byggnader, personer eller organisationer. Med hjälp av versionshistorik och en effektiv sökfunktion går det lätt att spåra vad som har hänt tidigare och att direkt hitta det du söker.

Kontakta oss för mer information om vårt fastighetssystem

Kontakta oss för att få mer information om allt som ingår i vårt fastighetssystem och hur du på olika sätt kan anpassa det för att passa just din verksamhet.