mattias-arnelund

Pythagoras, mjukvarubolaget inom fastighetssystem, växlar upp i ett vd-byte

Pythagoras specialiserar sig på att utveckla och tillhandahålla en heltäckande SaaS-lösning inom fastighetsförvaltning. Företaget är inne i en kraftig expansionsfas och stärker nu upp ytterligare med en ny vd.

Den 21 augusti tillträder Mattias Arnelund som vd för Pythagoras. Han har en bakgrund med flera ledande positioner inom såväl finansbranschen som IT-branschen där han verkat de senaste 13 åren. Mattias kommer närmast från en roll som CEO för InRule AB (tidigare Barium AB).

Jag ser en stor potential i Pythagoras och ser fram emot att få leda bolagets tillväxt och internationalisering de närmaste åren, säger Mattias Arnelund, tillträdande vd på Pythagoras.

Monterro, Nordens ledande investerare i B2B mjukvarubolag, är huvudägare i Pythagoras sedan 2022. Monterro har stor erfarenhet av att växa bolag internationellt och ser en stor potential i Pythagoras fortsatta expansion.

Mattias har gjort en imponerande resa i sina tidigare uppdrag och vi har stor tilltro till att han kan leda Pythagoras till nästa nivå, säger styrelseordförande Gustav Largercrantz, vd på Monterro.

I och med vd-bytet lämnar Peter Andersson, medgrundare av Pythagoras och vd de senaste 9 åren, bolaget.

Jag är enormt stolt över vår resa på Pythagoras, från det lilla källarbolaget, till ett bolag som har potentialen att skala upp ordentligt. För nästa del av resan lämnar jag med varm hand över till Mattias, som jag är säker på kan leda bolaget i nästa tillväxtfas, menar Peter Andersson.

För mer information, kontakta:

Mattias Arnelund, tillträdande vd på Pythagoras +46 (0)702-78 94 76 | mattias.arnelund@pythagoras.se

Gustav Lagercrantz, vd på Monterro samt styrelseordförande i Pythagoras +46 (0)707-34 74 11 | gustav.lagercrantz@monterro.com

Postat i - innehåller:

Se mer kunskap

fastighetssystem-rumstyper
Inlägg

Effektivare förvaltning med digitala ritningar i fastighetssystemet

Genom att basera din fastighetsförvaltning på ritningar/modeller kan du skapa en effektivare förvaltning.

Läs mer...
Inlägg

Automatisk kostnadsfördelning i fastighetssystemet – varför då? 

En organisations budget läggs ofta på helår och systemförvaltare för fastighetssystemet nycklar ut internhyror till olika avdelningar baserat på schabloner….

Läs mer...
Inlägg

Nordic Workplace 12 november

Vi ses väl på Nordic Workplace/IFMA den 12 november på Sergel Hub? Vår vd, Mattias Arnelund, kommer att vara värd…

Läs mer...