För att ta bort en användare från en driftgrupp, gör du så här:
Öppna användarlistan för en driftgrupp. För mer information om hur du gör det, se avsnittet med namnet "Öppna användarlistan för en driftgrupp".
Gå till användarlistan (se bilden nedan).
Filtrera i användarlistan om du vill avgränsa innehållet i den (se bilden nedan). För mer information om hur du gör det, se avsnittet med namnet "Filtrera i användarlistan". Om du inte vill filtrera i användarlistan kan du hoppa över det här instruktionssteget och gå direkt till instruktionssteg 4.
Gå till den användare som du vill ta bort från den driftgrupp du arbetar med.
Klicka på "Ta bort" (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en dialogruta via vilken du får följande fråga: "Är du säker på att du vill ta bort den här användaren från driftgruppen?" (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Ta bort" i den dialogruta du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det kommer den användare du arbetar med att tas bort från den driftgrupp du arbetar med. Detta samtidigt som du skickas tillbaka till användarlistan (se den andra bilden nedan).