3.5.7. Arbeta med inställningarna för en driftgrupp
När du arbetar med inställningarna för en driftgrupp kan du
ange ett namn för den
öppna användarlistan för den
lägga till användare i den
ta bort användare från den
ersätta användare i den
filtrera i användarlistan för den
uppdatera användarlistan för den
exportera användarlistan för den till Excel
arbeta med konteringen för den.
Driftgruppskortet är en central del i arbetet med inställningarna för en driftgrupp. När du anger någon typ av information i ett fält i driftgruppskortet måste du klicka utanför fältet, i ett annat fält eller på enter-tangenten på ditt tangentbord för att informationen ska sparas.
För mer information om hur du
anger ett namn för en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Ange ett namn för en driftgrupp"
öppnar användarlistan för en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Öppna användarlistan för en driftgrupp"
lägger till en eller fler användare i en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Lägg till en eller fler användare i en driftgrupp"
tar bort en användare från en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Ta bort en användare från en driftgrupp"
ersätter en användare i en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Ersätt en användare i en driftgrupp"
filtrerar i användarlistan för en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Filtrera i användarlistan för en driftgrupp"
uppdatera användarlistan för en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Uppdatera användarlistan för en driftgrupp"
exporterar användarlistan för en driftgrupp till Excel, se avsnittet med namnet "Exportera användarlistan för en driftgrupp till Excel"
arbetar med konteringen för en driftgrupp, se avsnittet med namnet "Arbeta med konteringen för en driftgrupp".
Innehållet i 3.5.7. Arbeta med inställningarna för en driftgrupp