För att ta bort en användare från en organisation, gör du så här:
Öppna en användare. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 3.3.5.
Gå till användarkortet (se bilden nedan).
Ställ dig på fliken med namnet "Allmänt" (se bilden nedan).
Rensa fältet med namnet "Kopplad organisation" på text (se den första bilden nedan). Klicka sedan utanför fältet eller i ett annat fält för att borttagningen ska sparas (se den andra bilden nedan).