För att du ska kunna ta bort en driftgrupp från Pythagoras webb måste du börja med att ta bort alla användare från den. För mer information om hur du gör det, gå till avsnitt 3.5.7. Läs sedan visare i avsnittet med namnet "Ta bort en användare från en användargrupp".
För att ta bort en driftgrupp från Pythagoras webb, gör du så här:
Öppna en driftgrupp. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 3.5.5.
Gå till driftgruppskortet (se bilden nedan).
Klicka på "Fler alternativ" (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en meny (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Ta bort driftgruppen" i den meny du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en dialogruta via vilken du får följande fråga: "Är du säker på att du vill ta bort den här driftgruppen?" (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Ta bort" i den dialogruta du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det kommer den driftgrupp du arbetar med att tas bort från Pythagoras webb. Detta samtidigt som du skickas tillbaka till listan med driftgrupper (se den andra bilden nedan).