3.4.9. Ta bort en användargrupp från Pythagoras webb
För att ta bort en användargrupp från Pythagoras webb, gör du så här:
Öppna en användargrupp. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 3.4.5.
Gå till användargruppskortet (se bilden nedan).
Klicka på "Fler alternativ" (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en meny (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Ta bort användargrupp" i den meny du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en dialogruta via vilken du får följande fråga: "Är du säker på att du vill ta bort den här användargruppen?" (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Ta bort" i den dialogruta du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det kommer den användargrupp du arbetar med att tas bort från Pythagoras webb. Detta samtidigt som du skickas tillbaka till listan med användargrupper (se den andra bilden nedan). Den eller de användare som tillhör den användargrupp du tar bort kommer att ligga kvar i Pythagoras webb.