Öppna en användare. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 3.3.5.
Gå till användarkortet (se bilden nedan).
Klicka på "Fler alternativ" (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en meny (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Anonymisera användare" i den meny du har fått tillgång till (se den första bilden nedan). När du gör det får du tillgång till en dialogruta via vilken du får följande fråga: "Är du säker på att du vill anonymisera den här användaren?" (se den andra bilden nedan).
Klicka på "Anonymisera" i den dialogruta du har fått tillgång till (se bilden nedan). När du gör det kommer den användare du arbetar med att anonymiseras.