För att ta bort statusen från ett hyresobjekt, gör du så här:
Öppna ett hyresobjekt. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 11.1.
Gå till hyresobjektskortet (se bilden nedan).
Ställ dig på fliken "Allmänt" (se bilden nedan).
Ta bort statusen från det hyresobjekt du arbetar med. Klicka i fältet "Status". Klicka sedan på "Rensa" i den lista du får tillgång till (se den första och andra bilden nedan). När du tar bort en status från ett hyresobjekt ändras dess status automatiskt till "Gällande" (se den tredje bilden nedan). För mer information om statusen "Gällande", läs vidare under bilderna nedan.
Om ett hyresobjekt har statusen "Gällande" betyder det att det är aktivt och användbart. Statusen "Gällande" är en standardstatus, vilket betyder att du inte kan redigera den.