10.10.2. Ta bort en eller fler användargrupper från ett markobjekt
Den eller de användargrupper du tar bort från ett markobjekt förlorar tillgången till det.
För att ta bort en eller fler användargrupper från ett markobjekt, gör du så här:
Öppna ett markobjekt. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 10.1.
Gå till markkortet (se bilden nedan).
Ställ dig på fliken "Användargrupp" (se bilden nedan). Under fliken "Användargrupp" hittar du en lista med användargrupper som är tillgängliga i Pythagoras webb.
Kryssa ur en eller fler användargrupper i listan med användargrupper (se bilden nedan). Den eller de användargrupper du kryssar ur kommer att tas bort från det markobjekt du arbetar med.