8.17.2. Ta bort en eller fler användargrupper från en byggnad
Den eller de användargrupper du tar bort från en byggnad förlorar tillgången till den.
För att ta bort en eller fler användargrupper från en byggnad, gör du så här:
Öppna en byggnad. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 4.6.1., 5.4.3. eller 6.1.1.
Gå till byggnadskortet (se bilden nedan).
Ställ dig på fliken "Användargrupp" (se den första bilden nedan). Under fliken "Användargrupp" hittar du en lista med användargrupper som är tillgängliga i Pythagoras webb (se den andra bilden nedan).
Kryssa ur en eller fler användargrupper i listan med användargrupper (se bilden nedan). Den eller de användargrupper du kryssar ur kommer att tas bort från den byggnad du arbetar med.