För att avmarkera rum via ikonen "Avmarkera alla valda", gör du så här:
Aktivera rumskommandot. För mer information om hur du gör det, se avsnitt 9.11.1.
Gå till ritytan (se bilden nedan).
Klicka på "Avmarkera alla valda" (se den första bilden nedan). När du gör det förlorar alla rum som du har valt sina röda markeringar i modellen och utsökningsfältet (se den andra bilden nedan).